16 Aralık 2014 Salı

HASSAS BEBEKLER

   Bebekler yumuşacık, hassas tenleriyle dünyaya gelir. Biz anneler de daha onlar doğmadan başlarız hazırlıklara. Bebeğimiz için her şeyin en iyisini isteriz. Onların dünyada rahat etmeleri için elimizden geleni yapmak; en büyük amacımız. Bu konuda sınır tanımaz, kahraman anneler.  
  


   
 
 
    Durum bu olunca bizde Arzu doğmadan önce bebek bakım ürünlerimizi araştırdık, beğendik ve aldık. Bakalım bebeğimiz de bizim gibi düşünüp beğenecek miydi? Ne yazık ki Arzu'nun hassas cildi bizim aldıklarımızı beğenmedi; güzel kokularına rağmen. Biz Johnson's baby bakım setini almıştık. Uzun süre kullanamadan değiştirdik çünkü Arzu'nun cildi tahriş oldu.

    Geriye kalanları ise Arzu kızın annesi kullanıyor. Anne kız bebek gibi kokuyorlar.
 




   




Johnson's baby bebek ürünlerinden ıslak mendillerini severek kullanıyoruz. Yeni doğanlar için yapılanlar, bebeğim teniyle uyumlu. Pişik sorunu olmadan gönül rahatlığıyla kullanmaya devam...
  









    Kullanacağımız yeni ürünü seçmeye gelmişti sıra. Ailecek kullandığımız markanın bebek ürünlerini denemeye karar vermiştik. Böylece Nıvea baby bakım ürünlerini aldık. Mutlu son; bebeğimizin cildi için uygun olan ürünleri bulabildik. Ürünlerinden memnun kaldık.Cildi tahriş olmuyor. Özellikle pişik kremi sayesinde bebeğim daha mutlu. Pişik sorunumuz daha da azaldı. Bu ürünlerin kokusu da gayet güzel.
  

 
 
    Tahriş olmayan, pişik sorunu azalmış mutlu bebekler. Huzurlu aileler. Biz bebeğimiz için uygun olanı bulduk.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder