28 Mart 2016 Pazartesi

EYVAH ARZU UYUDU!

  Uykuyu sevmeyen bir bebeğiniz varsa eğer ve bu durum bebeğinizi kucağınıza aldığınız andan itibaren böyle ise üzülmeyin yalnız değilsiniz. Bizim evde de uykuya hayır diyen bir bebek var. Uykuyu çok seven bir anne olarak uykusuz geçen günler ve geceler haliyle beni zorluyor.
  Öğle uykuları bir saate uzandığında yaşadığım mutluluk tarifsiz. Tabi artık  2 yaşında minik prensesim, böylece günde bir kez öğle uykusu var. Neyseki  bir buçuk saat. Hadi annecim uyku vakti, cümlesini duyar duymaz ağlamaya başlıyor. Bu da başlıbaşına sorun haline geliyor. Laf aramızda 2 yaş sendromu bizde tam anlamıyla baş gösterdi. Sabredip beklemekten başka alternatifimiz yok. Arzu'nun sebepsiz ağlamaları ve itirazları hiçbir yöntemle son bulmuyor çünkü.
  Dün tüm Türkiye saatlerini bir saat ileri aldı. Haliyle herkes hemen uyum sağlayamadı. Buna Arzu'da dahil. Aslında uyku vakitleri normal halinde ilerliyor ama sabah kalkması ve gece uyuması karmakarışık oldu. Kendiliğinden uyudu kaldı. Evet çok mutluyum hiç zorluk çıkarmadan uyudu fakat çok kötü bir zamanda... İlk kez Arzu uyudu diye sevinemedim. Sanırım  gece de geç uyumak ister. Yeni saate alışması zaman alacak gibi.
  Bu saatler bir ileri bir geri şaşırtıyor bizim minikleri.


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder